Ljuvlig rawfood cheesecake.

Igår gjorde jag en supergod rawfood cheesecake, sökte runt på lite olika recept på internet och sen satte jag igång. Resultatet blev bättre än väntat och här kommer receptet.
 
Botten gjorde jag på 1 dl pistagenötter, 1/2 dl kokosflakes & 1/2 dl mandlar. Lägg i en matberedare tillsammans med ca 10 dadlar. Tryckte ut smuldegen i silikonmuffinsformar. Mellanlagret är gjord på 3 dl cashewnötter, 1dl citronjuice, 1 dl kokosolja, honung efter smak och vaniljpulver. Kör allt i matberedaren till en jämn smet och häll över i silikonformarna. Ställ i frysen en timme och toppa sen en blandning på hallon och chiafrön och tillbaka till frysen. Ta fram ca 20 minuter före servering. Receptet blev 6 st kakor :)
Inspo från http://bloggaromtraning.se/roethlisberger/
 
 
"Provsmakarn"

SKA GÖRAS PÅ SÖNDAG!