Ceasarpaj i långpanna

Nästa vecka börjar skolan, ska bli så roligt att få träffa min fina klassvänner! Nu när skolan kör igång behövs det matlådor och det blev det idag kan jag lova! Paj i långpanna blev cirka 8-10 portioner, lova testa detta recept, för det blev verkligen jätte gott. Vill du göra en mindre paj är det bara att halvera receptet.
 
Pajdeg: Blanda 6 dl mandelmjöl, 1 dl sesammjöl, 2 ägg, 2 msk fiberhusk, havssalt och 80 gram smör. Tryck ut i en långpanna och ut på kanterna (ha tålamod, det kommer räcka med deg). Nagga botten med en gaffel och låta vila i kylen minst 30 minuter. Förgrädda pajskalet i 10 minuter i 175 grader i mitten av ugnen.
 
Fyllning: Rensa 2 grillade kycklingar och dra isär i mindre bitar. Hacka en stor purjolök (eller 2 små) och pressa 4 vitlöksklyftor. Stek löken mjuk i olja och tillsätt kyckligen, salt och peppar. 
 
Dressing: Recept HÄR! Riv 200 gram parmesanost och lägg 1 dl i dressingen.
Stanning: Vispa 6 ägg med 5 dl röd mjölk. Tillsätt 1 dl parmesan, 3 msk dressing, salt och peppar.
 
Fyll pajskalet med kyckligen och löken. Häll över stanningen och strö över resten av parmesanosten. Grädda i 200 grader, längst ner i ugnen ca 40-45 minuter. Stek 2 paket bacon knaprigt och dekorera pajen med bacon, romansallad, hyvlad parmesan och dressing.