Kyckling satay med cashew Paleo

Denna kycklig satay är ett måste att testa, det blir såå himla gott!
 
Kycklingmarinad: Riv 2 cm färsk ingfära och blanda med 1-2 tsk fisksås, 3 msk olivolja, gurkmeja, koriander, 1 tsk kokossocker (kan ersättas med honung). Skär 1 kg kyckling till lagom stora kuber och blanda i marianden och trä på spett. Stek spetten med oilvolja i en stor stekpanna några minuter på varje sida och låt gå klara i ungnen i 175 grader. I samma panna steker du sen skivad vitkål i olja och kycklingspadet. 
 
Cashewsås: Stek en riven vitlöksklyfta med 2 cm riven ingefära i olivolja. Tillsätt 1-2 tsk sambal olek, 1 tsk tahini, 1 tsk kokossocker, limesaft, 4 dl kokosmjölk (Santa Maria Extra Creamy). Låt koka ihop en stund och tillsätt sen 3-4 dl torrostade cashewnötter (hackade). Mixa såsen ganska slät och severa med kycklingspetten och den stekta vitkålen.