Glutenfria våfflor med chiasylt & nutella

Våffeldagen, kanske en av det bättre dagarna på året? Brukar äta någon våffla ibland under ett år men till middag brukar enbart ske på självaste våffeldagen. Dessa godingar är glutenfria och smakar grymt bra. Tillsammas med chiasylt och nutella vill man äta massor, men efter en våffla brukar magen strejka! Inspo från Hanna.
 
Våfflor: Vispa 3 ägg tillsammans med en tetra kokosmjölk (från Garant) och 1 dl vatten. Smält 0,75 dl kokosolja och vispa ner i äggsmeten. I en annan bunke blandar du 1 1/2 dl bovetemjöl, 1 msk kokosmjöl, 1 msk fiberhusk, 2 tsk bakpulver och en nypa salt. Blanda ihop allt och låt svälla 10 minuter. Smörj våffeljärnet med kokosolja och grädda våfflor. Smeten är ganska tjock men smälter ut i järnet. 
 
 
Emily

Vilken kul blogg! Halkade in här pga jag googlade morotsfrallor. Så många roliga recept!! /Emily

Elin

Hejsan! Vi har gjort en våffelartikel där vi tagit med ditt recept :) Man kan också rösta på vilken våffla man gillar mest. Artikeln kommer ut i veckan.

http://blogg.se/article/2016/march/vaffeldagen-recept.html

Hälsningar,
Bloggredaktionen

Svar: Åh vad roligt!! 👏🏻👏🏻😊
elin

Malin (svim)

Mmmm vad gott! :)