Pizza med kantareller, västerbottenost & fikon

Hela frysen är full av gula kantareller så nu gäller det att använda dom så att man kan ge sig ut och fylla på med nytt. Den här pizzan är med creme fraiche iställer för tomatsås och toppad med bland det godaste jag vet - västerbottenost. Killen sa att det var den godaste pizza någonsin, så testa göra den!
 
Pizzabotten: Vispa upp 8 ägg fluffigt och tillsätt 100 gram smält smör, vispa ihop allt. I en annan bunke blandar du 1 dl kokosmjöl, 1 1/2 dl bovetemjöl, 1 1/2 msk pofiber, 1 1/2 msk fiberhusk, 2 tsk bakpulver och 1 tsk salt. Blanda ihop alla ingredienser och lägg över på en plåt med bakplåtspapper. Fukta händerna och tryck ut degen så mycket det går på plåten, avsluta att trycka ner fingrarna runt om i degen. Ringla olivolja över degen och strö över flingsalt. Ställ i ugnen på 200 grader cirka 15 minuter.
 
Stek 1 liten hackad gullök i smör gyllene och tillsätt 200 gram förvällda kantareller och mer smör. Stek till svampen sugit åt sig smöret i panna. Bre över ett lager creme fraiche på pizzan och lägg ett lager västerbottenost. Lägg på kantareller, strimlad kalkon, och mer västerbottenost (sammanlagt 150 gram). In i ugnen tills osten smält och fått lite färg, cirka 15-20 minuter. Toppa med fikon, tomat, timjan, oregano och basilika.
Pizzasallen är gjord på rödkål, olivolja, vinäger, honung och örtsalt.