Chokladbrownie med rostig nutella

Nutellans dag var i fredags! Jag tror att dagens bak blev något inspirerat av detta spektakel. En saftig mörk chokladbrownie med en tydlig kaffesmak och toppat med en hemmagjord nutella och jordgubbar. En efterätt som är väldigt vuxen i smaken men såå god tillsammans med lättvispad grädde. Här är receptet på nutellan <---
 
Brownie: Mixa 14 st färska urkärnande dadlar med 3 msk smält smör och 1-2 msk mandelsmör. I en annan bunke vipsar du upp 3 stycken ägg fluffigt och tillsätt 6 msk kokosmjöl, 1 tsk bakpulver, 1 tsk vaniljpulver, 1 dl kakao, lite havssalt och 1 msk honung. Tillsätt dadelsmeten och 0,75 dl starkt kallt kaffe. Mixa samman till en jämn smet och häll över i en form med bakplåtspapper och grädda i ugnen på 200 grader cirka 12-14 minuter. Låt kakan svalna, toppa med nutella, jordgubbar, hampafrön och hackad mörk choklad.