Glutenfritt äppelbröd

Ett fantastiskt gott bröd med svenska goda äpplen. Smör, ost och tillsammans med kvällens soppa blev det en toppen middag. Soppa nu på hösten blir extra gott när regnet smattrar på fönsterrutan. Under kategorin soppa hittar ni flera trevliga recept.
 
Vispa 10 ägg fluffigt. Smält 100 gram smör och vispa ihop med äggen. I en annan bunke blandar du 1 1/2 dl kokosmjöl, 2 dl bovetemjöl, 2 msk fiberhusk, 1 1/2 pofiber, 2 tsk bakpulver, salt, kanel och 1 dl hackade mandlar. Blanda ihop alla ingredienser och tillsätt 1-2 hackade äpplen. Låt smeten stå 10 minuter och lägg över på en plåt. Forma till en limpa med fuktiga händer och toppa brödet med äppelskivor och flingsalt. Grädda cirka 40 minuter på 200 grader. Lägg över folie om äpplena börjar få för mycket färg.