Sötpotatisbaguetter

Fluffiga och smakrika baguetter med sötpotatis. Om du inte har baguetteformar så går det lika bra att göra frallor. Jag kryddade brödet med kanel och kryddpeppar vilket gav brödet en väldigt god mustig smak.
 
Blanda ut 25 gram jäst med 8 dl ljummet vatten. I en annan bunke blandar du 8 dl hvaremjöl, 2 dl majsmjöl, 1 dl bovetemjöl, 0,5 dl kokosmjöl, 0,75 dl fiberhusk, kanel, kryddpeppar och salt. Blanda ihop alla ingredienser i en köksmaskin eller med elvisp med degkrokar. Tillsätt 2 dl riven sötpotatis och 0,5 dl honung. Låt degen jäsa 1 1/2 timme. Forma till 4 baguetter eller cirka 16 frallor och lägg på en plåt och jäs yttligare 30 minuter. Pensla med ägg, toppa med frön och grädda cirka 45 minuter på 175 grader. Kolla gärna att brödet är klart.