Kärleksmums

Kärlekmums, mockarutor eller snoddas (vem nu som kom på det konstiga namnet). I veckan var det tydligen chokladens dag så då passade jag på att baka! Det blev en glutenfri kärleksmumstårta med extra mycket glasyr (som typ är det godaste). Toppen att fika tillsammans med tjejerna idag när eftermiddagsplugget kändes rätt tungt, vem blir inte glad av kaffe och kaka. 
 
Vispa 3 ägg och 1 1/2 dl kokossocker fluffigt. Smält 100 gram smör och tillsätt 1 dl mjölk i smöret så att det svalnar. I en annan bunke blandar du 3 dl rismjöl, 1 msk fiberhusk, 2 tsk bakpulver, 1 dl kakao, 1/2 tsk vaniljpulver och en nypa salt. Sikta över mjölblandningen i äggsmeten och rör ner försiktigt (vi vill inte ha luft i kakan). Blanda ner smör/mjölken och rör till en jämn smet. Häll över i en form med löstagbarkant där botten är klädd med bakplåtspapper och kanterna smorda med kokosolja eller smör och bröad med kokosflingor. Grädda kakan mitt i ugnen på 175 grader 18-20 minuter (kolla med en sticka om kakan är klar). Låt svalna.
 
Glasyr: Vispa samman 50 gram rumsvarmt smör, 50 gram creme cheese, honung efter smak, 2 msk kakao, lite vaniljpulver, en nypa salt och 2-3 msk kallt starkt kaffe. Bre över på kakan och toppa med kokosflingor.